Vanwege voorzorgsmaatregelen met betrekking tot een beveiligingslek in Citrix kunt u vanaf vrijdag 17 januari 2020, 17.00 uur, geen aanvragen doen waar DigiD voor nodig is. Lees meer in het nieuwsbericht.

Nieuws RSS icoon

• Voorzorgsmaatregelen beveiligingslek Citrix

17 januari 2020

Zoals u ongetwijfeld in het nieuws heeft gezien is er veel te doen om het beveiligingslek in Citrix. Van het Nationaal Cyber Security Center (NCSC) wordt het advies gegeven om de bewuste server(s) uit te zetten totdat er een definitieve oplossing voor het beveiligingslek is. Uw gemeente maakt ook gebruik van deze server(s).

• Wethouder overhandigt Boekstartkoffertje aan eerste Hattemse baby van 2020

17 januari 2020

Vrijdag 17 januari heeft wethouder Carla Broekhuis-Bonte het Boekstartkoffertje overhandigd aan Phileine. Zij is de eerste Hattemse baby van 2020. Het Boekstartkoffertje is een cadeau van de gemeente Hattem en de Bibliotheek Noord-Veluwe aan de ouders van iedere Hattemse baby. Het koffertje bestaat uit twee voorleesboekjes en een lidmaatschap van de bibliotheek voor de baby.

• Inwoners Hattem tevreden over dienstverlening gemeente

16 januari 2020

De gemeente Hattem heeft in samenwerking met onderzoeksbureau PON een burgerpeiling uitgevoerd onder inwoners naar de mate van tevredenheid over de gemeentelijke dienstverlening. Hattem scoort een gemiddelde van 6,7. Een gemiddelde dat vrijwel gelijk is aan gemeenten met een vergelijkbaar aantal inwoners en kenmerken.

• Militaire oefening

16 januari 2020

Van 27 januari tot en met 7 februari wordt door militairen van de Koninklijke Landmacht geoefend in de omgeving van Hattem.

• Nieuwjaarsreceptie

02 januari 2020

De gemeente Hattem wil u een gelukkig nieuwjaar wensen. U bent van harte uitgenodigd voor de nieuwjaarsreceptie in het stadhuis op maandag 6 januari 2020 om 19.00 uur.

• Nieuw nummer WhatsApp

16 januari 2020

Vanaf nu is gemeente Hattem ook via WhatsApp bereikbaar op telefoonnummer 038 443 16 16. Het oude WhatsAppnummer is daarmee vervallen. U kunt via WhatsApp niet alleen vragen stellen aan de gemeente, maar bijvoorbeeld ook meldingen openbare ruimte doen.

• Post van de gemeente digitaal ontvangen?

24 december 2019

Om berichten van de gemeente of van andere overheidsinstanties digitaal te ontvangen, kunt u zich aanmelden bij mijn.overheid.nl.

• Wij halen uw kerstboom op

24 december 2019

Op woensdag 8 januari worden kerstbomen in Hattem huis-aan-huis opgehaald. Wilt u de boom vóór 08.00 uur goed zichtbaar aan de openbare weg neerleggen? Vergeet niet de ballen, lampjes, piek en pot te verwijderen. Wij nemen namelijk alleen kerstbomen zonder versierselen en pot mee.

• Opstapregeling biedt zorgcliënten kans op zelfstandig wonen

27 augustus 2019

De drie gemeenten Epe, Hattem en Heerde en woningcorporatie Triada hebben met meerdere zorginstellingen afspraken gemaakt over de mogelijkheid om zorgcliënten zelfstandig te laten wonen. De afspraken zijn gebundeld in de Opstapregeling, inclusief goede begeleiding en regelmatige evaluatie.

• Kent u iemand die een lintje verdient?

11 juni 2019

Bijna iedereen zal deze vraag met ‘ja’ beantwoorden. Want overal in Nederland zetten mensen zich vrijwillig in voor onze samenleving. Vaak zonder eigen belang en in alle bescheidenheid. Voor deze mensen kunt u een lintje aanvragen.