Vanwege voorzorgsmaatregelen met betrekking tot een beveiligingslek in Citrix kunt u vanaf vrijdag 17 januari 2020, 17.00 uur, geen aanvragen doen waar DigiD voor nodig is. Lees meer in het nieuwsbericht.

Gratis 25-minuten energieadvies

Met de overheidsplannen om woningen aardgasvrij te maken, gaan steeds meer huiseigenaren op zoek naar informatie over duurzame en energiebesparende toepassingen voor hun woning. Een goed moment om te oriënteren is de Nationale Duurzame Huizen Route op 2 en 9 november 2019. Gastvrije huiseigenaren stellen dan hun duurzame huis open. Een unieke mogelijkheid om een grote variatie aan woningen en maatregelen te bekijken en de woonverhalen van de bewoners uit de eerste hand te horen.

Wie vragen heeft over bijvoorbeeld de isolatie van zijn woning, duurzame installaties of bouwkundige uitdagingen, kan die stellen. Ook inwoners die tegen problemen bij de verduurzaming aanlopen zijn welkom. Tijdens het gesprek staat één vraag centraal. Bezoekers kunnen aanvullend energienota’s of bouwtekeningen meenemen. Hoe meer informatie wordt meegebracht, hoe efficiënter het gesprek verloopt.

Inschrijven

Inschrijven voor een 25-minuten energieadvies kan via www.veluweduurzaam.nl/hattem/spreekuur.