Taxateurs op pad in Hattem

De afgelopen maanden hebben 1800 huiseigenaren in Hattem het verzoek gekregen het formulier ‘Voormelding WOZ’ in te vullen. Op dit formulier staan alle kenmerken van de woning, die de gemeente gebruikt om een reële inschatting van de WOZ waarde van het pand te bepalen.

Van ruim 600 huiseigenaren hebben wij geen informatie retour ontvangen. Deze adressen worden in de komende periode bezocht. Van maandag 9 tot en met vrijdag 20 september zijn er taxateurs op pad in Hattem. Zij komen in opdracht van de gemeente controleren of de geregistreerde kenmerken van uw woning nog van toepassing zijn.

Als u destijds geen formulier heeft ingevuld, kan er dus onaangekondigd een taxateur voor uw deur staan. Deze persoon kan zich legitimeren als vertegenwoordiger van de gemeente. Vraag daar gerust naar.

Vertrouwt u het niet? Laat nooit iemand binnen als u twijfelt!