Cultuurpact Veluwe

Met Cultuurpact komt kunst en cultuur dichtbij. Om de hoek wordt het gemaakt èn gebracht. Voor jong, voor oud, voor eigen bewoners en voor toeristen. En voor de hele regio!

  • een regionaal festival voor amateurkunstenaars
  • een schrijfwedstrijd voor beginnende schrijvers
  • theater door mensen met een beperking
  • virtuele kunstwerken in een culturele layar

Logo Cultuurpact Veluwe

Cultuurpact Veluwe

Het culturele leven op de Veluwe kan genieten van uiteenlopende culturele projecten als Overstekend Wild, Wilde aardbeien, Aan het woord!, Hert-op-stok en de Veluwelayar. Projecten op het gebied van cultuurtoerisme, cultuurparticipatie en cultuureducatie. In het bijzonder voor kinderen, jongeren en toeristen/recreanten en voor de eigen bewoners. Maar ook mensen met een beperking worden actief bij het culturele leven betrokken. Voor meer informatie over de huidige projecten kunt u op een van onderstaande projectlinks klikken of kijken op www.cultuurpact.nl.

Cultuurpact Veluwe is een samenwerkingsverband van de gemeenten Barneveld, Elburg, Epe, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Heerde, Nijkerk, Nunspeet, Oldebroek, Putten, Scherpenzeel en provincie Gelderland. KCG, het Gelders Kenniscentrum voor Kunst en Cultuur, zorgt voor de uitvoering van Cultuurpact.

Gemeenten en provincie werken samen in regionale cultuur

En dit gebeurt samen met culturele organisaties in de regio; bibliotheken, centra voor de kunsten, het museum of de oudheidkundige vereniging. Samen zorgen we ervoor dat er inspirerende projecten komen met een blijvend effect. Cultuurpact is actief in vijf regio’s - de Achterhoek, Rivierenland, Rond Arnhem, Rond Nijmegen en de Veluwe.

Meer informatie

Voor meer informatie over projecten van Cultuurpact kunt u op een van onderstaande links klikken. Daarnaast kunt u ook contact opnemen met de heer Ritzema van de gemeente Hattem op telefoonnummer: (038)-443 16 16.

Overstekend wild
Schrijfwedstrijd Aan het woord
Jongerenproject wildfilm

Vind adressen van organisaties en bedrijven in Hattem

Rond Uit Hattem Rond Uit Hattem

Toeristisch InformatiePunt van Hattem

Hanzestad Hattem Hanzestad Hattem

Laat u inspireren


Zoeken