Sportaccomodaties

Hattem wil een gezonde en sportieve stad zijn. Talloze clubs en verenigingen bieden de sporter dan ook een uitstekende gelegenheid zijn of haar hobby te beoefenen.

Sportaccommodaties

Hattem heeft een zwembad bij het Multifunctioneel Centrum de Marke. Hier is ook een sporthal ondergebracht. Daarnaast zijn er in Hattem verschillende gymnastiekzalen waar binnensportverenigingen gebruik van maken. Hattem beschikt ook over een zalencentrum met bowling- en squashbanen, een manege en sportscholen.

In de buitenlucht heeft Hattem de beschikking over tennisbanen, hockey- en voetbalvelden, golfbanen en een ijsbaan. In de openbare ruimte zijn er ook verschillende trap- en sportveldjes. Hattem beschikt ook over ruiterpaden en een mooi wandel- en fietsnetwerk van verharde en onverharde routes door stad en natuur. In de digitale gemeentegids kunt u alle organisaties, clubs, verenigingen en accomodaties op sportgebied eenvoudig vinden.

Watersport

Voor de watersporter is er de passanten- en jachthaven. Hier is de roeivereniging te vinden en er is ook gelegenheid tot het maken van kanotochten en rondvaarten over de IJssel. Kijk voor meer informatie op www.jachthavenhattem.nl of www.vadesto.nl

Voor vragen over opvoeden en opgroeien

Meer weten over de Wmo?


Zoeken