Medewerker Young Energy Team

6-8 uur per week
Wij zijn op zoek naar meerdere medewerkers voor het Young Energy Team!

Ben jij nieuwsgierig, daadkrachtig, wil jij je handen uit de mouwen steken en een bijdrage leveren aan de verduurzaming van jouw stad? Maak je makkelijk contact met mensen, ben je een netwerker en ben je goed in presenteren? Dan is deze tijdelijke functie echt iets voor jou.

Gedurende één jaar krijg je de kans om te werken in het Young Energy team van de gemeente Hattem. Je wordt flexibel ingezet om samen met je mede teamspelers mee te werken aan het verduurzamen van de stad.

Wat ga je doen?

Als medewerker van het Young Energy Team lever je graag een bijdrage aan het duurzamer maken van woningen en bedrijven. Je gaat er op uit om inwoners en ondernemers uit te leggen hoe ze hun woning of bedrijfsgebouw kunnen isoleren, waar ze handige subsidies kunnen aanvragen en hoe ze kunnen besparen op hun energierekening. Je werkt samen met de collega’s van het programma duurzaamheid. Je werk past goed in je planning naast je schooltijd en je sociale leven.

Dit ben jij…

  • Je bent minimaal 15 jaar en woonachtig in Hattem;
  • Je bent geïnteresseerd in het verduurzamen van jouw stad;
  • Het lijkt je leuk om ‘op ontwikkelreis te gaan’: samenwerken, leren, kritische vragen stellen en vernieuwen;
  • Je hebt het lef om de juiste vragen te stellen en vindt het fijn om met inwoners in gesprek te gaan;
  • Je stapt makkelijk op mensen af en durft uitdaging te zoeken buiten je comfortzone;
  • Je bent analytisch met een praktische instelling;
  • Je bent vriendelijk, niet te verlegen en komt goed uit je woorden!

Wat bieden we je?

De gemeentelijke organisatie is compact en volop in ontwikkeling. We zijn trots op onze medewerkers die met energie en betrokkenheid werken aan een nog mooier Hattem. De kernwaarden duidelijkheid, samenwerken, vertrouwen én verbeteren staan centraal. Herken jij je hierin? Dan pas jij in onze organisatie!

Je gaat voor 6-8 per week aan de slag voor de periode van één jaar. Je verdient afhankelijk van je leeftijd minimaal €4,50 per uur. 

Sollicitatieprocedure

Wil jij als medewerker Young Energy Team aan de slag en je kwaliteiten inzetten binnen de gemeente Hattem? Dan nodigen we je uit om jezelf bij ons te presenteren op een manier die bij jou past. Enige voorwaarde is het toevoegen van een CV. Dus stuur je motivatie naar vacature@hattem.nl. Als je wordt uitgenodigd op gesprek hoor je dit van ons!

Vragen?

Onze collega’s Miriam Lenk en Nathalie Brink beantwoorden graag al je vragen. Je kunt hen bereiken via miriamlenk@hattem.nl en nathaliebrink@hattem.nl of via algemene nummer (038) 443 16 16.