Nieuws RSS icoon

 • Onderhoud WhatsApp

  06 december 2019

  Door onderhoudswerkzaamheden zijn wij van vrijdag 6 december tot en met maandag 9 december niet bereikbaar via WhatsApp. Excuses voor het ongemak!

 • Nieuwe burgemeester gezocht

  05 december 2019

  In gemeente Hattem is een burgemeestersvacature ontstaan door het vertrek van burgemeester Jan Willem Wiggers. De gemeente vraagt inwoners en partners om mee te denken in de zoektocht naar deze nieuwe burgemeester.

 • Marktinformatiedag voor leveranciers van sanitaire voorzieningen

  05 december 2019

  Voor geïnteresseerde leveranciers van sanitaire voorzieningen organiseren de gemeenten Heerde, Hattem en Oldebroek (hierna H2O) een marktinformatiedag in het gemeentehuis van de gemeente Heerde.

 • Mantelzorgcompliment

  03 december 2019

  Mantelzorgers doen werk van grote waarde. De gemeente Hattem geeft mantelzorgers daarom elk jaar een financiële blijk van waardering van € 100.

 • Zorgverzekering voor mensen met een laag inkomen

  03 december 2019

  De gemeente Hattem vindt dat iedereen zich goed moet kunnen verzekeren, ook als u een laag inkomen hebt. Daarom betaalt de gemeente mee voor inwoners die een ‘Garant Verzorgd’ zorgverzekering via Menzis hebben.

 • Stook veilig, voorkom schoorsteenbrand en overlast

  03 december 2019

  Schoorsteenbrand is de schrik van iedere eigenaar van een houtkachel of open haard. Een schoorsteenbrand ontstaat door onverbrande deeltjes die in de schoorsteen achterblijven en vlam vatten.

 • Grof huishoudelijk afval, tuinafval en grondstoffen inleveren

  03 december 2019

  Het milieubrengstation aan de Hilsdijk in Hattem sluit per 20 december 2019. Vanaf dat moment kunt u bij het ROVA-milieubrengstation in Zwolle terecht met grof huishoudelijk afval. Wethouder Auke Schipper onderzocht samen met ROVA alle mogelijkheden voor een full-service brengstation in Hattem. Dit bleek helaas niet haalbaar.

 • Reizen met PlusOV tijdens de feestdagen

  03 december 2019

  Wilt u tijdens de feestdagen met PlusOV reizen? Vraag dan uw rit op tijd aan.

 • Informatieplicht energiebesparing bedrijven

  03 december 2019

  Sinds 2019 geldt de informatieplicht energiebesparing voor bedrijven die jaarlijks meer dan 50.000 kWh of 25.000 m3 gas verbruiken. Bedrijven met een milieuvergunning zijn vrijgesteld van de informatieplicht. Het doel van de informatieplicht is dat bedrijven inzicht krijgen in hun energieverbruik en hun besparingspotentieel.

 • Gemeente Hattem krijgt versterking

  29 november 2019

  Vanaf 1 januari 2020 werken er 4 nieuwe medewerkers bij gemeente Hattem. Deze medewerkers zijn momenteel werkzaam bij de ROVA in Zwolle via de Sociale Werkvoorziening. Vanaf januari zijn zij werkzaam bij gemeente Hattem. Deze nieuwe medewerkers hebben een afstand tot de arbeidsmarkt en gaan de buitendienst versterken.