Nieuws RSS icoon

• Werkzaamheden Zuiderzeestraatweg/Geldersedijk

17 oktober 2019

Vrijdag 18 oktober starten de werkzaamheden aan de Zuiderzeestraatweg. Vanaf vrijdagavond is ook de kruising Geldersedijk/Zuiderzeestraatweg afgesloten. Voor fietsers en automobilisten is een omleidingsroute ingesteld. Hulpdiensten kunnen wel gebruikmaken van de kruising.

• Kruising Geldersedijk/Zuiderzeestraatweg afgesloten van 18 - 21 oktober

17 oktober 2019

Van vrijdag 18 oktober 19.00 uur tot en met maandag 21 oktober 06.00 uur is het kruispunt van de Zuiderzeestraatweg met de Geldersedijk afgesloten voor doorgaand verkeer en fietsers. De asfaltlaag wordt vernieuwd. Voor fietsers en automobilisten is een omleidingsroute ingesteld. Hulpdiensten kunnen wel gebruikmaken van de kruising.

• Inloopavonden 15 oktober

14 oktober 2019

Meer weten over de werkzaamheden aan de markt? Of juist over de nieuwe inrichting van de Hessenweg, Vechtstraat en Burg Bijleveldsingel? Bezoek op 15 oktober de inloopavonden over deze werkzaamheden. U bent van harte welkom!

• Bedrijven en werkzoekenden ontmoeten elkaar bij Meet & Greet

14 oktober 2019

De gemeenten Hattem, Heerde en Oldebroek en het UWV organiseren een Meet & Greet tussen bedrijven en werkzoekenden. Op donderdag 31 oktober presenteren zo’n 25 bedrijven uit de regio zich aan werkzoekenden.

• Ook zonder uitgebreid of actueel CV kans op een baan

15 oktober 2019

Op donderdag 31 oktober organiseren de gemeenten Hattem, Heerde en Oldebroek samen met UWV een Meet & Greet voor bedrijven in de regio en werkzoekenden.

• Nacht van de nacht: het licht uit

14 oktober 2019

Zaterdag 26 oktober 2019 houden Natuur en Milieufederaties voor de 15e keer de Nacht van de Nacht. De gemeente Hattem doet hier graag aan mee. De prachtige Dijkpoort is voor een nacht niet verlicht. Molen de Fortuin zal ook een nacht niet in de spotlights staan.

• Gratis 25-minuten energieadvies

14 oktober 2019

Met de overheidsplannen om woningen aardgasvrij te maken, gaan steeds meer huiseigenaren op zoek naar informatie over duurzame en energiebesparende toepassingen voor hun woning. Een goed moment om te oriënteren is de Nationale Duurzame Huizen Route op 2 en 9 november 2019. Gastvrije huiseigenaren stellen dan hun duurzame huis open. Een unieke mogelijkheid om een grote variatie aan woningen en maatregelen te bekijken en de woonverhalen van de bewoners uit de eerste hand te horen.

• Duurzaam wonen bereikbaar voor iedereen

• Veteranen

• Koninklijke onderscheidingen voor drie vertrekkende bestuursleden van SGW Hippisch Hattem

07 oktober 2019

Tijdens het openingsdiner van het Nationale Kampioenschap Eventing 2019 in Hattem worden drie vertrekkende bestuursleden bij SGW Hippisch Hattem Koninklijk onderscheiden. Burgemeester Van Asseldonk (Hattem) reikt de bij de onderscheiding behorende versierselen, mede namens zijn ambtsgenoot uit Zwolle, uit aan heer Dubbeldam (Zwolle) en mevrouw Zwerus-Hulsbergen (Hattem). Burgemeester Koelewijn (Kampen) reikt de versierselen uit aan de heer Dokter (Zalk). De drie (oud-)bestuursleden worden onderscheiden voor onder meer hun grote inzet voor de hippische sport en dan met name de zogenaamde Samen Gestelde Wedstrijden (SGW: beter bekend als de Molecaten Ruiterdagen).