Gemeentegids

U vindt in de gemeentegids uitleg over de gemeentelijke organisatie, maar ook informatie over clubs, organisaties en verenigingen.

Verspreiding gemeentegids

Inwoners van de gemeente Hattem krijgen elk jaar een gemeentegids in de brievenbus. Is de gids niet bij u bezorgd of hebt u een nee/nee-sticker op uw brievenbus? U kunt de gemeentegids ook online aanvragen. U krijgt de gids dan per post toegestuurd.

Direct een gemeentegids aanvragen

Digitale gemeentegids

Via hattem.smartmap.nl kunt u de digitale gemeentegids vinden. De digitale gids wordt regelmatig geactualiseerd. U kunt het hele jaar door wijzigingen doorgeven aan Akse Media.

U kunt de gemeentegids ook gebruiken als app op uw iPhone, iPad of uw Android-telefoon of -tablet. Met deze 'Gemeentegids app' kunt u 1,5 miljoen adressen in heel Nederland altijd en overal raadplegen. U kunt de gratis app vinden in de 'store' onder de naam ‘Gemeentegids App’ van Akse Media bv.

Wijziging doorgeven

De gemeente Hattem neemt zelf geen wijzigingen aan. Zijn de gegevens van uw vereniging, organisatie of instantie niet juist? U kunt wijzigingen bij de uitgever doorgeven.

Akse Media bv

Telefoon: (0223) 67 30 10
E-mail: redactie@aksemedia.nl
Website: www.aksemedia.nl

Waarschuwing voor adverteerders

Jaarlijks worden ondernemers in de gemeente Hattem benaderd om te adverteren in de nieuwe gemeentegids. Let goed op, want niet alle advertentieverkopers zijn van de officiële gids waar de gemeente aan meewerkt. Alleen Akse Media bv werft voor advertenties die in de gemeentegids komen. Wanneer u twijfelt of u de goede persoon voor u heeft, kunt u vragen naar de brief van de gemeente Hattem die hij of zij bij zich heeft.