Verkeersmaatregelen Hezenbergerweg en dr JH Sypkens Smitstraat

Publicatiedatum
21-01-2020

Beschrijving

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Hattem heeft een drietal verkeersbesluiten genomen.

Verkeersbesluit intrekken verkeersmaatregel fysieke afsluiting Hezenbergerweg
Door dit verkeersbesluit vervalt het verkeersbesluit “Verkeersmaatregel Hezenbergerweg, Staatscourant nr. 43793”.

Verkeersbesluit verruimen van de bestaande 30 km/uur zone Hezenbergerweg, Astraweg en dr JH Sypkens Smitstraat
De bestaande 30 km/uur zone vanaf de 4e Industrieweg gaat ook gelden voor de Hezenber-gerweg, Astraweg en de dr JH Sypkens Smitstraat tot aan de Konijnenbergerweg.

Verkeersbesluit verruimen van de geslotenverklaring voor vrachtverkeer Hezenberger-weg en dr JH Sypkens Smitstraat
De geslotenverklaring voor vrachtverkeer geld ook vanaf de 4e Industrieweg tot aan de Konij-nenbergerweg. Hierbij wordt ook de Beukenlaan vanaf het fietspad Roseboomspoor richting Hezenbergerweg betrokken.

De verkeersbesluiten, inclusief de bezwarenprocedure, zijn in te zien in de Staatscourant via officielebekendmakingen.nl.