Bedenk een nieuwe straatnaam voor ’t Veen

Voor de nieuwe verbindingsweg in ’t Veen zoeken wij een nieuwe straatnaam. Een naam die past bij de unieke kenmerken en de geschiedenis van 't Veen. Een naam die zowel het heden als het verleden van dit gebied weerspiegelt en harmonieus samengaat met de andere straten in de nieuwe wijk. Denk bijvoorbeeld aan een verwijzing naar de bedrijvigheid op 't Veen, de rijke historie van de stad of juist naar de prachtige natuurlijke omgeving.

Hattemers krijgen de unieke kans om een blijvende stempel te drukken op de nieuwe wijk 't Veen. Wij hebben namelijk hulp nodig bij het bedenken van een naam voor de derde weg die 't Veen verbindt met de Apeldoornseweg. Deze weg gaat een cruciale rol spelen in het dagelijks leven van de wijkbewoners. En wordt een belangrijk onderdeel van de lokale identiteit.

Inspiratie

We dagen iedereen uit om deel te nemen aan deze namenwedstrijd. Misschien heb je wel een favoriete naam uit ons lijstje hieronder. Of heb jezelf een goed idee? We staan open voor alle suggesties! Laat de creativiteit de vrije loop.

Onze eerste ideeën zijn: Veensluis, Kegelbaan, Magneetveld, Hoogspanningsweg, Spanningsboog, Verbindingsweg, Jeneverbes, Stroomstoot, Lijnbaan, Kabelgoot.

Een paar tips bij het bedenken van een naam:

  • De naam kan verwijzen naar 't Veen.
  • De naam kan verwijzen naar de bedrijvigheid op 't Veen.
  • De naam kan verwijzen naar een overleden persoon.
  • De naam moet duidelijk en herkenbaar zijn voor iedereen.
  • De naam moet goed passen bij de andere straten in de wijk.
  • De naam mag niet langer zijn dan 24 tekens.

Inzenden via samenhattem.nl

Doe mee aan de namenwedstrijd via ons participatieplatform samenhattem.nl. Op deze website vind je ook de planning. Na een check of de namen bruikbaar zijn, volgen publieke stemrondes. De inzender van de naam met de meeste stemmen zetten wij in het zonnetje!