Transformatie ’t Veen een stap verder met verplaatsing J. Slijkhuis

Gemeente Hattem koopt perceel van bedrijfskleding en agri-handel J. Slijkhuis. J. Slijkhuis verhuist naar nieuwe locatie op H2O bedrijventerrein.

Wethouder Castelein en de heer Slijkhuis zijn blij met de succesvolle afronding van de recente vastgoedtransacties. Op 30 juni vond de notariële levering plaats. Dit nadat in mei overeenkomsten waren ondertekend met de gemeente voor de verkoop van het eigen perceel. En met H2O Bedrijvenpark voor de aankoop van een perceel op het bedrijvenpark. Hiermee is weer een stap gezet in de transformatie van ’t Veen en in de doorgroei van J. Slijkhuis.

Wethouder Koen Castelein is erg tevreden met deze stap in het proces van de transformatie van ’t Veen. ‘Samen met Ontwikkelings- en herstructureringsmaatschappij Gelderland (OHG) en J. Slijkhuis hebben we verschillende mogelijkheden onderzocht. De constructieve houding en goede samenwerking tussen alle betrokkenen maken deze aankoop door de gemeente mogelijk. Wij zijn heel blij dat J. Slijkhuis voor Hattem behouden blijft. Met de verhuizing naar H2O Bedrijvenpark kan het bedrijf verder ontwikkelen. En blijft de werkgelegenheid in Hattem. Ik feliciteer de directie en alle medewerkers graag met deze mooie stap. Voor de transformatie van ’t Veen biedt de locatie kansen voor een goede afhechting van ’t Veen-Noord naar het ondergrondse hoogspanningstracé.”

Antoine Slijkhuis: “Dit is een belangrijke stap voor de ontwikkeling van ons bedrijf. Ruimtegebrek op onze locatie op bedrijventerrein ’t Veen in Hattem beperkte ons in de groeiplannen. Op de nieuwe plek kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn. Wij gaan op H2O een prachtig nieuw pand met ruime showroom en winkel vol bedrijfskleding neerzetten waar we onze klanten bedienen. Maar tot die tijd is iedereen van harte welkom aan de Populierenlaan.”

OHG, het investeringsfonds van provincie Gelderland dat samenwerkt met Oost NL, de ontwikkelingsmaatschappij van Oost-Nederland, werkt in opdracht van de provincies Gelderland en Overijssel en het ministerie van Economische Zaken en Klimaat aan het versterken van de regionale economie. Fondsmanager Ron de Gruyter: “Wij hebben de gemeente en Slijkhuis bijgestaan in dit proces. Samen keken we naar de kansen en mogelijkheden, wat erin resulteerde dat wij een deel van de financiering overbruggen. Dit ging in een zeer prettige, open sfeer. Wij zijn trots op de ontwikkelingen op ’t Veen.”