’t Veen verandert

De bouw op ’t Veen is in volle gang. Er is op ’t Veen zeker plek voor ruim 550 woningen. Voor starters, stellen, gezinnen en ouderen. Zowel huur- als koopwoningen. Een blauwdruk voor de toekomstige inrichting is er niet, de uiteindelijke invulling is afhankelijk van de ontwikkeling van deelgebieden.

Sommige bedrijven, die nu gevestigd zijn op ’t Veen, kunnen blijven in de nieuwe situatie. Sommigen zien dit als een goed moment om naar een ander bedrijventerrein te verplaatsen waar ze minder het milieu belasten. Tussen de gebouwen, erop en erom­heen, komt heel veel groen. Er komt een nieuwe supermarkt, misschien ook een integraal kind centrum (IKC).

Meer informatie: www.samenhattem.nl

Waar ligt ’t Veen

't Veen is het gebied tussen de Apeldoornseweg, Hoopjesweg en de dijk van de IJssel. Aan de zuidzijde Hezenbergerweg.

Wanneer bouwen op ’t Veen

Het eerste woningbouwproject op ’t Veen is ’t Veen-Noord. In alle fasen zijn de woningen verkocht. Wil je op de hoogte blijven van de voortgang van de bouw? Kijk dan op www.hattem-nieuwbouw.nl.

Deelprojecten ‘t Veen

Locaties wonen: de ontwikkeling van de stad en de relatie met het omringende landschap zijn de inspiratiebronnen voor drie verschillende woon- en leefmilieus op ’t Veen:

  1. Bosmilieu (groen)
  2. Tuindorpmilieu (geel)
  3. Dijkmilieu (paars)

Klik op de kaart voor meer informatie over de verschillende milieus.

Je kunt bovenstaande kaart ook bekijken via overzichtskaart t Veen

Verkabeling 't Veen

Om wonen, werken en recreëren nog prettiger te maken verbeteren en versterken wij de gezonde leefomgeving én het elektriciteitsnet. Dit doen wij door een ondergrondse verbinding aan te leggen. De bovengrondse lijnen en hoogspanningsmasten verdwijnen.

Meer informatie verkabeling 't Veen

Nieuws

Plannen en informatie over ’t Veen