Informatieavond werkzaamheden Zuiderzeestraatweg

De gemeente Hattem organiseert samen met Bureau Schmidt een informatieavond over de werkzaamheden aan de Zuiderzeestraatweg. Deze avond vindt plaats op woensdag 8 mei in de O.L. Vrouw ten Hemelopneming kerk, Zuiderzeestraatweg 7 in Hattem.

De Zuiderzeestraatweg tussen de IJsselbrug en de rotonde bij de Duurzaamheidsstraat krijgt een nieuwe asfaltlaag. De werkzaamheden vinden plaats vanaf de bouwvak 2019. Daarnaast verandert de huidige kruising met de Hilsdijk in een rotonde. Het voorlopige ontwerp kunt u tijdens de inloopavond bekijken. Medewerkers van de gemeente Hattem en Bureau Schmidt zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.

De inloop is vanaf 17.00 uur tot 20.00 uur. Wij zien u graag op woensdag 8 mei!

Mocht u vooraf nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Shanti Faber op telefoonnummer 06 - 20336520.