Behoefteonderzoek voor sporten en bewegen met een beperking

MEE Veluwe doet een onderzoek naar vraag en aanbod op gebied van sporten en bewegen, voor mensen met een beperking. Het doel is om het sportaanbod beter aan te laten sluiten op de behoefte van (potentiële) sporters. Het onderzoek vindt plaats in zes gemeenten op de Noord-Veluwe, waaronder de gemeente Hattem.

Enquête

Onderdeel van het onderzoek is een enquête voor alle inwoners met een beperking. De enquête is te vinden via deze link. De enquête is anoniem en het beantwoorden van de vragen duurt 5 tot 10 minuten.

Regio Noord-Veluwe

Het behoefteonderzoek naar aangepast sporten en bewegen is een samenwerking tussen MEE Veluwe en de gemeenten Harderwijk, Nunspeet, Ermelo, Elburg, Oldebroek en Hattem. Voor vragen over het onderzoek kunt u contact opnemen met Ruben Dijk van MEE Veluwe, via 06-30998255 of r.dijk@meeveluwe.nl.