Gezocht: meedenkende binnenstadbewoners

Gemeente Hattem is volop aan het werk in de binnenstad. Behalve de werkzaamheden op de Markt en het Kerkplein, denken we ook na over de plannen voor de andere delen van de binnenstad. Dit noemen wij ‘fase 2’. We willen de binnenstad zo inrichten dat het een prachtige ontmoetingsplaats is voor bewoners en bezoekers. En daarover horen we graag de mening van binnenstadbewoners.

Denkt u met ons mee?

Wij zoeken leden voor een klankbordgroep. Het doel van deze klankbordgroep is om de inbreng en belangen van bewoners in de binnenstad, volwaardig te betrekken bij de planvorming rondom fase 2 van de binnenstad. Daarnaast bent u, als lid van de klankbordgroep, direct op de hoogte van het laatste nieuws. De klankbordgroep komt ongeveer vier keer per jaar bij elkaar. De eerste bijeenkomst is op dinsdag 28 januari 2020 van 19:00 uur tot 20:30 uur in het stadhuis. We gaan het dan o.a. hebben over de rol van de klankbordgroep en communicatie rondom de binnenstad.

U kunt zich aanmelden tot 27 december 2019 via gemeente@hattem.nl. Voorwaarde voor deelname is dat u in de binnenstad van Hattem woont.