Bezorging gemeentelijke belastingaanslagen

In de week van 29 januari, is de gecombineerde aanslag gemeentelijke belastingen 2024 verstuurd.

MijnOverheid

Heb je niets ontvangen? Controleer dan de digitale berichtenbox van MijnOverheid. Als je voortaan de gemeentelijke aanslag digitaal wilt ontvangen, kun je dat zelf regelen via MijnOverheid.

WOZ-waarde

Als je het niet eens bent met de WOZ-waarde, dan kun je dit aangeven door online het formulier in te vullen. Onze (externe) taxateur neemt dan binnen 8 werkdagen telefonisch contact met je op. Als blijkt dat bepaalde gegevens onjuist zijn, kan de taxateur de waarde direct verlagen. Je hoeft dan geen bezwaarschrift in te dienen.

Niets ontvangen

Mocht je geen aanslag hebben ontvangen, neem dan contact op met de afdeling Belastingen via belastingen@hattem.nl of bel (038) 443 16 16.