OV Dienstregeling

Als gemeente hebben wij geen invloed op de OV Dienstregeling. Maar naar aanleiding van de hoeveelheid opmerkingen en klachten over uitval van de dienstregeling, hebben we recent navraag gedaan bij zowel de provincie (opdrachtgever) als het vervoersbedrijf zelf.

Op dit moment kampt de vervoerder met personele onderbezetting waardoor er gaten in het rooster vallen. Ze doen hard hun best om de dienstregeling te verbeteren. Maar het risico op uitval is helaas nog steeds aanwezig.

Dit is voor alle betrokkenen een vervelende situatie. We hopen dan ook dat dit probleem snel verholpen is en de OV Dienstregeling weer snel op orde is.

Voor vragen of klachten kunnen reizigers contact opnemen met de provincie of het vervoersbedrijf.