Januari 2020

• Werkzaamheden begraafplaats

27 januari 2020

De komende weken vinden er diverse werkzaamheden plaats op de begraafplaats aan de Kerkhofdijk. Het uitbreidingsgebied wordt gereed gemaakt voor 158 nieuwe graven.

• Vijf personen tekenen de Participatieverklaring

26 januari 2020

Op vrijdag 24 januari ondertekenden vijf personen de Participatieverklaring. In de Participatieverklaring geven zij aan betrokken te zijn bij de Nederlandse samenleving. Alle personen hebben een verblijfsvergunning gekregen en wonen in Hattem.

• Zit je in groep 8 en hou je van lezen?

21 januari 2020

Nederland leeft dit jaar 75 jaar in vrijheid. Om dat te vieren schenken wij kinderen in de gemeenten Oldebroek en Hattem het boek Oorlogswinter. Op vertoon van de biebpas kunnen kinderen van 12 en 13 jaar uit Oldebroek en kinderen van groep 8 van de basisscholen in Hattem vanaf maandag 10 februari 2020 het boek ophalen in de bibliotheek.

• Informatieavond zwerfvuilbrigade: doet u ook mee?

21 januari 2020

Vindt u het ook belangrijk dat de straten en de natuur in Hattem vrij zijn van zwerfvuil? Kom dan op 30 januari naar de informatieavond van de zwerfvuilbrigade. Iedereen die graag de handen uit de mouwen wil steken is van harte welkom.

• Wethouder overhandigt Boekstartkoffertje aan eerste Hattemse baby van 2020

17 januari 2020

Vrijdag 17 januari heeft wethouder Carla Broekhuis-Bonte het Boekstartkoffertje overhandigd aan Phileine. Zij is de eerste Hattemse baby van 2020. Het Boekstartkoffertje is een cadeau van de gemeente Hattem en de Bibliotheek Noord-Veluwe aan de ouders van iedere Hattemse baby. Het koffertje bestaat uit twee voorleesboekjes en een lidmaatschap van de bibliotheek voor de baby.

• Inwoners Hattem tevreden over dienstverlening gemeente

16 januari 2020

De gemeente Hattem heeft in samenwerking met onderzoeksbureau PON een burgerpeiling uitgevoerd onder inwoners naar de mate van tevredenheid over de gemeentelijke dienstverlening. Hattem scoort een gemiddelde van 6,7. Een gemiddelde dat vrijwel gelijk is aan gemeenten met een vergelijkbaar aantal inwoners en kenmerken.

• Post van de gemeente digitaal ontvangen?

24 december 2019

Om berichten van de gemeente of van andere overheidsinstanties digitaal te ontvangen, kunt u zich aanmelden bij mijn.overheid.nl.