Post van de gemeente digitaal ontvangen?

Om berichten van de gemeente of van andere overheidsinstanties digitaal te ontvangen, kunt u zich aanmelden bij mijn.overheid.nl.

Als u zich voor 10 januari aanmeldt, ontvangt u van ons in januari de aanslagen van de gemeentelijke belastingen 2020 digitaal in uw berichtenbox.

Activeer eenvoudig uw account

Log met uw DigiD in op mijn.overheid.nl en regel het in slechts drie stappen. U ziet in één oogopslag welke persoonlijke gegevens de overheid van u heeft vastgelegd. In de toekomst ontvangt u dan uw post digitaal via de Berichtenbox van MijnOverheid. Als er nieuwe berichten zijn, ontvangt u automatisch een e-mail. Dit houdt dus in dat u geen aanslagen van de gemeente meer in uw brievenbus ontvangt.

Voordelen van MijnOverheid

• overzichtelijk en veilig;
  • u kunt nog steeds gebruik maken van automatische incasso in 8 termijnen;
  • de aanslag gemeentelijke belastingen en WOZ-beschikking altijd en overal direct bij de hand;
  • minder papierverbruik.