Uitnodiging inloopavond Omgevingsvisie Hattem 13 februari - Stadhuis

Hattem is een geweldige stad. Het is hier mooi wonen, de natuur is prachtig, mensen kijken naar elkaar om. We hebben goede voorzieningen en er is volop werk. Dat willen we zo houden en zelfs verbeteren. Daarom denken we graag met u na over het Hattem van nu en hoe de toekomst eruit kan zien.

Praat mee over Hattem

Wat is de identiteit van Hattem? Wat zijn de kwaliteiten van onze Hanzestad? We hebben een eerste opzet gemaakt voor de identiteit en koers voor de toekomst. Deze willen we met u delen. Maar dat niet alleen, graag willen we met u in gesprek daarover tijdens de inloopavond op 13 februari.

Omgevingsvisie voor én door Hattem

We gebruiken uw inbreng voor de Omgevingsvisie Hattem. Het plan waarin de gemeente haar ambities en koers voor heel Hattem vastlegt. Omdat Hattem van ons allemaal is, doen wij dat graag met u. De Omgevingsvisie is een visie waar iedereen iets van kan vinden en waar we dit jaar – op verschillende momenten - samen aan gaan werken. Een visie voor én door Hattem.

We zijn al op weg

Hattem is namelijk nooit af! Van een nieuwe woonwijk, plannen voor een woonzorgzone en het veranderen van een bedrijventerrein naar woningbouw, tot onderhoud aan wegen en openbaar groen. Maar ook: hoe organiseren we de zorg, kan iedereen wonen in Hattem, hoe vergroten we de betrokkenheid bij het verenigingsleven en hoe veilig is uw buurt. Er wordt altijd aan Hattem gewerkt. Ook de wereld om ons heen verandert continu. Het klimaat verandert, er is grote schaarste op de huizenmarkt, we zitten in een energie-omslag en de landbouw staat onder druk. Allemaal ontwikkelingen die van invloed zijn op de toekomst van Hattem.

Inloopavond

Datum: 13 februari
Locatie: Stadhuis Hattem
Tijd: 17:30 – 20:30 uur – inloopbijeenkomst met thematafels
18:15 en 19:15 uur - Twee keer een korte uitleg over de omgevingsvisie en de uitdagingen waar Hattem mee te maken heeft.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Charlotte Schuiling door een email te sturen naar CharlotteSchuiling@hattem.nl. U kunt hier ook meer lezen over de omgevingsvisie.