Benoeming van Auke Schoonhoven tot Lid in de Orde van Oranje Nassau

De heer Auke Schoonhoven is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Burgemeester Jan Willem Wiggers reikte de heer Schoonhoven de bij de onderscheiding behorende versierselen uit.

De uitreiking vond plaats tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst van de brandweer op vrijdag 6 januari om 20.00 uur in de brandweerkazerne aan de Verlengde Parklaan 36.

De heer Schoonhoven heeft zich gedurende 22 jaar naast zijn hoofdfunctie met volle energie ingezet als vrijwilliger bij de brandweer in de gemeente Hattem. In al die jaren kenmerkte de heer Schoonhoven zich als enthousiast en zeer kundig brandweerman. Behalve als manschap heeft hij zich ook bekwaamd in de verantwoordelijke taak van chauffeur en pompbediener.

De heer Schoonhoven wordt gezien als één van de steunpilaren van het korps. Door zijn rustige en doordachte manier van optreden had en heeft hij veel waardering binnen het korps. Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst neemt hij officieel afscheid van de brandweer.

Naast Auke Schoonhoven neemt ook Henk van der Horst tijdens de bijeenkomst afscheid van de brandweer, ontvangt Rik ten Have een onderscheiding voor zijn 12,5 jarig jubileum bij de brandweer en ontvangen Eddy Ansmink, Tinca Slump en Michel van der Grift diploma’s voor respectievelijk pompbediener, manschap A en instructeur.