Wilt u de belastingaanslagen digitaal ontvangen?

Wist u dat u berichten van de gemeente ook digitaal via mijn.overheid.nl kunt ontvangen? Als u zich vóór 10 januari aanmeldt, dan ontvangt u de aanslagen van de gemeentelijke heffingen over 2019 digitaal in uw berichtenbox van mijn.overheid.nl.

Aanmelden

Log met uw DigiD in op mijn.overheid.nl en activeer uw account. U ziet dan in één oogopslag welke persoonlijke gegevens de overheid van u heeft vastgelegd. In de toekomst ontvangt u dan van de gemeente uw post digitaal via de berichtenbox van mijn.overheid.nl. Dit houdt dus in dat u geen belastingaanslagen van de gemeente meer in uw brievenbus ontvangt.

Voordelen van digitale belastingaanslagen

• overzichtelijk en veilig;
  • u kunt nog steeds gebruik maken van automatische incasso met betaling in 8 termijnen;
  • u heeft de aanslag gemeentelijke heffingen en WOZ-beschikking altijd en overal direct bij de hand;
  • minder papierverbruik.