Aftermovie Vier de Zomer 2024

Op vrijdag 28 juni 2024 organiseerde gemeente Hattem voor haar inwoners het event Vier de Zomer bij Hanzepark Hattem. Op deze plek, midden in het groen – en dat was ook meteen het thema van dit event – was er deze dag kosteloos vertier voor jong en oud. Bezoekers kregen bij de ingang van het terrein een aantal muntjes om iets te eten en drinken te bestellen bij verschillende foodtrucks en in het clubgebouw van de ijs- en skeelervereniging. De aanwezigen genoten van live muziek, konden ervaren of skeeleren of jeu de boules iets voor hen is en schoven aan bij de uitleg van een imker over de redenen waarom het Hanzepark zo geschikt is voor bijenkasten.

Speciaal voor kinderen was er een springkussen, een buikschuifbaan en een zandbak. Ook konden zij zich laten schminken en meedoen aan een workshop bloembommetjes maken, een vogelnestkastje timmeren of waterdiertjes ontdekken die in een sloot leven.

Vertegenwoordigers van Stichting Landschap Gelderland en het Duurzaamheidsloket Noord Veluwe waren aanwezig om te vertellen over het thema groen en bijbehorende subsidiemogelijkheden. Van een tuincoach kregen de bezoekers gratis advies over wat je zelf kan doen om je tuin te vergroenen.

We kijken terug op een geslaagd event. Heel erg leuk om zoveel inwoners van Hattem met elkaar te zien praten en genieten van al het leuks en lekkers. Nieuwsgierig geworden? Bekijk deze aftermovie.