NK Tegelwippen; tegel eruit, groen erin!

Van 21 maart tot en met 31 oktober 2024 is het NK Tegelwippen. En onze gemeente doet natuurlijk ook weer mee!

Samen aan de slag

Overweeg je om tegels uit je voor- of achtertuin te halen? Of denk je aan het aanleggen van een geveltuin? Geef dan je gewipte tegels op via www.nk-tegelwippen.nl/meedoen.

Door tegels te vervangen door gras, bloemperken, bomen en geveltuinen, maak je jouw tuin klaar voor het veranderende klimaat. Ook maak je de tuin prettiger voor insecten en dieren, koeler op warme dagen én het staat gewoon mooi! Als je nog op zoek bent naar advies over het duurzaam inrichten van je tuin, neem dan contact op met onze tuincoach via www.duurzaamheidsloketnoordveluwe.nl.

Inleveren tegels

Je kunt maximaal 15m2 tegels inleveren bij de gemeentewerf op zaterdag 1 juni, 6 juli of 5 oktober van 09.00 tot 12.00 uur. Graag wel even melden via NKTegelwippen@hattem.nl.