Inloopavonden 15 oktober

Meer weten over de werkzaamheden aan de markt? Of juist over de nieuwe inrichting van de Hessenweg, Vechtstraat en Burg Bijleveldsingel? Bezoek op 15 oktober de inloopavonden over deze werkzaamheden. U bent van harte welkom!

Inloopavond Markt

U bent van harte welkom in het stadhuis bij de inloopavond over de werkzaamheden aan de Markt. Deze avond wordt georganiseerd door gemeente Hattem, in samenwerking met aannemer NTP. De avond begint om 18.00 uur en duurt tot 20.00 uur. U krijgt informatie over het ontwerp van het plein, de planning en fasering van de werkzaamheden. Ook informeren wij u over de wijze waarop de overlast voor de omgeving zoveel mogelijk wordt beperkt. Daarnaast is het mogelijk om aan vertegenwoordigers van de gemeente en aannemer NTP vragen te stellen over de komende werkzaamheden.

Locatie: Stadhuis, Markt 1

Tijd: 18:00 tot 20:00 uur

Inloopavond Hessenweg, Vechtstraat en Burg Bijleveldsingel

Gemeente Hattem wil de Burg. Bijleveldsingel, de Vechtstraat en de Hessenweg veiliger te maken voor fietsers en voetgangers. Om dit te bereiken wordt de maximum snelheid op een groot deel van de genoemde wegen verlaagt van 50 km/h naar 30 km/h. De weginrichting wordt hierop aangepast. Met het verlagen van de maximum snelheid dragen we ook bij aan gezondere leefomgeving, door minder C02-uitstoot en minder verkeersgeluid. Van de nieuwe weginrichting is een schetsontwerp gemaakt. Wij willen dit ontwerp graag aan u presenteren tijdens de inloopavond. Uiteraard zijn wij benieuwd naar uw mening als gebruiker of aanwonende.

Locatie: De Open Poort, Veldhoeve 1

Tijd: 18:00 uur tot 20:30 uur