Omleidingsroutes fietsers Hattem

Vanaf vandaag is de parallelweg van de Geldersedijk afgesloten voor verkeer. Ook is het kruispunt Hildsijk/Oostersedijk afgesloten. De Zuiderzeestraatweg en Geldersedijk zijn wel begaanbaar voor auto’s, voor fietsers zijn omleidingsroutes ingesteld.

Fietsen van Hattem richting Zwolle (en andersom)

Route Hattem - Zwolle

  • Fiets bij de benzinepomp Total de Waalstraat in, sla rechtsaf de Hanze (Assenrade) in. Fiets de Hanze uit, tot de Rostock. Sla daar rechtsaf het fietspad op, richting de Hanzeboog.

Fietsen vanaf Zalk/de IJsselbrug naar Hattem (en andersom)

Omleiding Zalk - Hattem

  • Fiets over het fietspad langs de zuiderzeestraatweg richting Hattemerbroek. Steek over en rijdt linksaf de Schipsweg in (afslag na de afslag Hilsdijk). Sla aan het einde van de Schipsweg rechtsaf de Hilsdijk op. Er zijn verkeersregelaars bij de kruising Hilsdijk/Zuiderzeestraatweg.

Op de brommer

Wilt u op uw brommer van Hattem naar Zwolle, dan kunt u ook via de Hanzeboog (rode brug) rijden. Er geldt een tijdelijke ontheffing voor scooters en brommers.   

Herfstvakantie

In de herfstvakantie wordt er twee dagen aan de kruising Geldersedijk Zuiderzeestraatweg en Hilsdijk/Zuiderzeestraatweg gewerkt. Auto’s en fietsers kunnen dan geen gebruikmaken van deze kruisingen. Wij zoeken een oplossing, daarover later meer.