Uitnodiging afscheid burgemeester Jan Willem Wiggers

Na elf jaar met veel plezier in Hattem gewerkt te hebben, neemt Jan Willem Wiggers op 3 oktober 2019 afscheid als burgemeester van onze mooie Hanzestad. Vanaf 24 september gaat hij aan de slag als waarnemend burgemeester van Hardenberg.

Graag kijkt hij samen met u terug op de prettige jaren die hij in Hattem heeft gewerkt. Een periode waarin hij veel Hattemers heeft ontmoet tijdens feestelijke, maar ook moeilijke momenten in hun leven, bij het (vrijwilligers-)werk waar u zich met hart en ziel voor inzet en hij met u samen werkte aan een steeds mooier Hattem. Ook in de regio had hij als burgemeester een belangrijke taak om Hattem en de regio op de kaart te zetten en te versterken.

Wij nodigen u van harte uit om hem persoonlijk de hand te komen schudden op donderdag 3 oktober van 18.00 tot 21.00 uur, in de Franse School, Kerkplein 16 in Hattem.

Graag tot ziens op 3 oktober!

Met vriendelijke groet,

College en Raad gemeente Hattem