Binnenstad

Samen met Hattemers werkt de gemeente aan een aantrekkelijke en voor iedereen toegankelijke openbare ruimte van de historische binnenstad. Er worden maatregelen getroffen om wateroverlast te voorkomen, de verlichting energiezuinig te maken en de binnenstad groener en toegankelijker te maken.

De gemeente Hattem wil de toegankelijkheid van de Markt en het plein rond de kerk (Kerkplein en Kerkhofstraat) verbeteren. Samen met inwoners zijn in het najaar van 2018 een aantal proefvakken getest. De opbrengst van deze testen en de ontvangen reacties heeft de gemeente gebruikt om verschillende ontwerpen te maken om de toegankelijkheid en het comfort voor alle gebruikers te verbeteren.

Op 17 april heeft de gemeente een informatieavond gehouden over de verschillende ontwerpen. U heeft tot en met 25 april uw mening kunnen geven op de verschillende ontwerpen. Uw reactie kan leiden tot een aangepast ontwerp van de Markt.

Heeft u nog vragen? U kunt contact opnemen met Ronald IJsselsteijn, projectleider binnenstad via gemeente@hattem.nl.

Impressie variant 1 (pdf 3,1 Mb)
Impressie variant 2 (pdf 2,9 Mb)
Impressie variant 3 (pdf 2,9 Mb)

Presentatie van de verschillende varianten (inclusief financiën)