Samen Hattem

Samen Hattem is een initiatief voor en door Hattem en wil inwoners stimuleren en faciliteren in het realiseren van hun dromen of ideeën.

Wij denken dat veel inwoners het beste willen voor de stad waar ze met veel plezier wonen. We zien dat veel inwoners een droom hebben voor Hattem of een goed idee een stapje verder willen brengen. Het doel is natuurlijk om Hattem nog mooier te maken. Door deze dromen te delen of te realiseren wordt Hattem nog meer een stad van ons allemaal!.

Dromen en ideeën realiseren

Samen Hattem staat voor energie, ruimte, leren, samen, ontwikkelen, doen, anders en vooral ruimte voor dromen. Samen Hattem wil inwoners stimuleren en faciliteren in het realiseren van hun dromen of ideeën (www.samenhattem.nl)

Wil je een initiatief kenbaar maken of heb je een andere vraag? Laat het weten via samen@hattem.nl.

Right to Challenge

Gemeente Hattem introduceert het Right to Challenge. Dat betekent dat een groep inwoners, bedrijven of bijvoorbeeld een vrijwilligersorganisatie, vereniging of fonds, het recht krijgt een publieke taak uit te voeren als zij aannemelijk kunnen maken dat ze het beter kunnen dan de gemeente.

Lees meer op de pagina Right to Challenge.