Vanwege voorzorgsmaatregelen met betrekking tot een beveiligingslek in Citrix kunt u vanaf vrijdag 17 januari 2020, 17.00 uur, geen aanvragen doen waar DigiD voor nodig is. Lees meer in het nieuwsbericht.

Contact en openingstijden

Wilt u contact met de gemeente Hattem? U kunt op afspraak langskomen in het stadhuis, bellen, e-mailen of whatsappen.

Bezoekadres

Markt 1
8051 EZ Hattem

Bellen of appen

T (038) 443 16 16
We zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag, tussen 08.00 en 17.00 uur.

Bereik ons via WhatsApp WhatsApp

U kunt ons bereiken via WhatsApp. Ook dat kan via ons telefoonnummer 038 443 16 16.
Dit nummer is dus niet alleen ons vaste nummer, om naar te bellen, maar u kunt er ook een WhatsApp-bericht naar sturen. Via Whatsapp kunt u de gemeente vragen stellen en u kunt een melding openbare ruimte doen. Wij vragen en versturen geen privacygevoelige gegevens via WhatsApp.

Calamiteiten

In het weekend of ’s avonds een boom op de weg, een riool verstopt of een gat in de weg? Bel dan ons calamiteitennummer 06 53 33 93 24. Dit nummer is alleen bedoeld voor spoedgevallen buiten kantooruren. Geen spoed? Dan kunt u online een melding doen via onze website. Wij pakken deze de eerstvolgende werkdag op.

Openingstijden

Alle balies van het stadhuis zijn van maandag tot en met vrijdag op afspraak geopend van 8.00 tot 12.30 uur en op woensdagmiddag van 13.30 tot 17.00 uur. Op woensdag kunt u tot 20.00 uur op afspraak bij Burgerzaken terecht (alleen voor reisdocumenten, rijbewijs en uittreksels). Daarnaast kunt u op woensdagmiddag tussen 13.30 en 17.00 uur zonder afspraak bij Burgerzaken terecht.

Online een afspraak maken

Postadres

Postbus 93
8050 AB Hattem

Online melden

Via het online meldingenformulier kunt u melding maken van bijvoorbeeld een kapotte lantaarnpaal, zwerfvuil of een losliggende stoeptegel.

Direct een melding doorgeven of bekijk wat u nog meer direct online kunt regelen.
 

Vraag of opmerking

Hebt u een vraag of opmerking? Geef het door via het contactformulier.
Of stuur een e-mail naar gemeente@hattem.nl. Beveiligd e-mailen kan via Cryptshare.

Factuuradres

Stuur uw e-mail bij voorkeur alleen per e-mail naar (in pdf-formaat) naar facturen@hattem.nl. Vermeld hierbij de contactpersoon.

Zie ook

Huisregels stadhuis