Wegwerkzaamheden

Een actueel overzicht van wegafsluitingen, wegafzettingen en overige stremmingen.

In oktober beginnen de werkzaamheden aan de parallelweg van de Geldersedijk en aan de Zuiderzeestraatweg.

Parallelweg Geldersedijk

De parallelweg langs de Geldersedijk is onderdeel van de ‘doorfietsroute’ in het Gelderse fietsnetwerk. Binnen de bebouwde kom, van het Voermanplein tot de Burg. Bijleveldsingels, wordt de weg vervangen door betonnen fietspad. Naast dit fietspad komt een apart voetpad. Van de Burg. Bijleveldsingel tot aan de Zuiderzeestraatweg wordt de parallelweg ingericht als fietsstraat. De weg wordt voorzien van rood asfalt, auto’s zijn te gast en de maximumsnelheid is 30 km/u.

Planning: 1 oktober – 1 november 2019.

Zuiderzeestraatweg

De Zuiderzeestraatweg gaat op de schop. Om de verkeersveiligheid te waarborgen, wordt een aantal populieren gekapt en vervangen door andere boomsoorten. Ook wordt er opnieuw geasfalteerd en er wordt een rotonde aangelegd op de kruising met de Hilsdijk en Oostersedijk. Tijdens de werkzaamheden wordt u omgeleid. We proberen de overlast zoveel mogelijk te beperken.

Planning: 14 oktober tot 28 oktober.

Afsluitingen en omleidingen

Bent u op zoek naar een actueel overzicht van wegafsluitingen, wegafzettingen en overige stremmingen? Klik op onderstaande link. Dan komt u op een landelijke kaart met wegwerkzaamheden. U kunt inzoomen op Hattem.

Werkzaamheden Hattem