Inloopmarkt Herinrichting binnenstad 2e fase

De binnenstad van Hattem verandert. Na de werkzaamheden aan de Markt en het Kerkplein, gaan we aan de slag met de rest van de binnenstad. Dit noemen wij ook wel ‘fase 2’. U bent op woensdag 19 augustus 2020 van harte welkom in het stadhuis. Wij ontvangen graag uw opmerkingen en tips op de schetsontwerpen.

Voor fase 2 is een uitgangspuntennotitie opgesteld. Hierin staan belangrijke eisen en wensen voor het ontwerp van de openbare ruimte in de binnenstad. Samen met het Ambitiedocument en andere beleidsdocumenten, vormen deze documenten de kaders voor de inrichting van de openbare ruimte. Op dit moment zijn we bezig met de opstellen van de eerste schetsontwerpen en uitwerking van straten en stegen.

Schetsontwerpen

Op 19 augustus presenteren wij u graag de schetsontwerpen, deze ontwerpen zijn dus nog niet definitief. Wij ontvangen graag uw opmerkingen en tips op deze ontwerpen en gaan met u in gesprek over de ontwerpkeuzes.

Inloopmarkt

U bent op woensdag 19 augustus 2020 van harte welkom in het stadhuis, Markt 1 in Hattem. Om voldoende afstand te kunnen houden van elkaar, verdelen we de middag en avond in inloopmomenten van een uur. Hierdoor werken wij met een aanmeldprocedure en in inloopmomenten. De inloopmomenten starten om 14:00 uur, 15.00 uur, 16.00 uur, 17.00 uur, 18.00 uur en 19.00 uur. Wilt u uw voorkeurstijd aangeven bij uw aanmelding? U ontvangt na aanmelding van ons een email met definitieve indeling. In het tijdvak van uw voorkeur praten wij u bij over de plannen en kunt u al uw vragen stellen en opmerkingen achterlaten.

Meld u aan voor 19 augustus

Aanmelden kan via gemeente@hattem.nl onder vermelding van ‘inloopavond herinrichting binnenstad 2e fase’. U ontvangt van ons een bevestiging per mail. U leest hierin of wij aan uw voorkeurstijdvak hebben kunnen voldoen. Wij doen ons uiterste best om iedereen op het gewenste uur in te plannen, lukt dit niet, dan krijgt u een voorstel voor een ander tijdvak. Het streven is om drukte te voorkomen en zo een veilige bijeenkomst te organiseren. Wij vragen u bij symptomen als hoesten, benauwdheid, verhoging of koorts thuis te blijven.

Op woensdag 16 september 2020 presenteren wij u de, volgende stap. De voorlopige ontwerpen. Zo werken we samen stapsgewijs toe naar definitieve ontwerpen.

Hebt u nog vragen? Neem dan contact met ons op via gemeente@hattem.nl.

Meer informatie

www.hattem.nl/binnenstad