Start werkzaamheden kabels en leidingen Hessenweg en Vechtstraat

Ter voorbereiding aan de herinrichting van de Hessenweg en Vechtstraat, wordt er in week 18 gestart met werkzaamheden aan leidingen.

Deze leidingen bevinden zich in het trottoir van de Hessenweg, tegenover Tandheelkunde Hattem en aan het begin van de Hilsdijk. Ook de gasleidingen van Liander en drinkwaterleidingen van Vitens worden vervangen. We starten met de herinrichting na de zomervakantie.

Werkzaamheden tot 20 mei 2020

De helft van de rijbaan van de Hessenweg is gestremd door werkzaamheden in het troittoir van de Hessenweg en Hilsdijk. De aannemer zet verkeersregelaars in om het verkeer langs het werk te begeleiden. De inrit bij Tandheelkunde Hattem en de uitrit van de Albert Heijn aan de Hilsdijk zijn gestremd. Omdat vanaf 11 mei de basisscholen weer starten, wordt de rijbaan tijdens de schoolspits niet gestremd.

Kruising Hendrikjesweg: 21 mei tot en met 29 mei

De werkzaamheden vinden plaats op de kruising van de Hendrikjesweg met de Vechtstraat. De Hendrikjesweg is tijdens deze werkzaamheden afgesloten voor autoverkeer vanaf de Vechtstraat. Via de Zandkamp en de Hollewand is de Hendrikjesweg wel bereikbaar. Voetgangers en fietsers houden doorgang.

Planning vanaf juni

Na bovenstaande werkzaamheden worden de gas- en waterleidingen in de rest van de Hessenweg vervangen. Van begin juni tot begin juli wordt gewerkt aan het deel Hilsdijk tot en met het Vijzelpad. Van augustus tot november volgt het deel van het Vijzelpad tot aan de Duisteresteeg. Woont u aan een van deze wegen? Dan ontvangt u bericht van de Siersgroep over de werkzaamheden bij u voor de deur.

Heeft u vragen over het werk, dan kunt u contact opnemen de uitvoerder van Siersgroep, de heer B. Brugmeijer van de Siers, via (0541) 57 22 00.