Meld je aan voor de proef met de snuffelfiets

Wij zijn bezig met een proef met de snuffelfiets. Met de snuffelfiets meet je, al fietsend, de luchtkwaliteit. Er zijn nog maar een paar plekjes vrij! Fiets jij minimaal 3 x per week heen en weer tussen Hattem en Zwolle? Wil jij een klein sensorkastje op de fiets laten monteren die de luchtkwaliteit meet? Meld je dan aan.

Om deel te nemen aan de proef zijn er enkele voorwaarden:

  • Je woont in Hattem en werkt/studeert in Zwolle. Je maakt minimaal drie keer per week gebruik van jouw fiets als vervoersmiddel naar Zwolle. Daarnaast gebruik je de fiets als vervoersmiddel binnen Hattem. Hoe meer en vaker je door de stad fietst, hoe beter;
  • Je bent bereid zelf het kastje regelmatig op te laden;
  • Je krijgt via de leverancier zelf inzicht in de door jou verzamelde data;
  • Je vindt het leuk om mee te werken aan een experimenteel project en draagt fietsen en schone lucht een warm hart toe;
  • Je gaat akkoord met de verwerkingsovereenkomst;
  • Iedere deelnemer krijgt een eigen pagina met resultaten.

Het doel van de proef is om informatie te verzamelen van plekken waar de luchtkwaliteit in Hattem verbeterd moet worden. 

Aanmelden

Aanmelden voor deelname aan de snuffelfiets kan door een mail te sturen naar gemeente@hattem.nl onder vermelding van Snuffelfiets. Je ontvangt een bevestiging van deelname vanuit gemeente Hattem. Daarna kan de aanmelder zich inschrijven in Zwolle. De kastjes worden, na een bevestiging van deelname vanuit gemeenten Hattem en Zwolle, uitgegeven in het stadhuis in Zwolle. Deelnemers wordt gevraagd hier wel rekening mee houden.