Upgrade Jezelf en Groei Vooruit helpen werkgevers en werknemers

“In Hattem willen we graag dat iedereen mee kan doen op een manier die bij hem of haar past. Dit komt niet alleen de mensen zelf ten goede maar ook de economie van onze regio. De platforms Upgrade Jezelf en Groei Vooruit bieden hiervoor allerlei mogelijkheden.” Dit zegt wethouder werk en inkomen Margriet Brouwer.

Ze wijst op de grote vraag naar personeel in meerdere sectoren terwijl de werkgelegenheid in andere juist tegenvalt. Dat laatste kan bijvoorbeeld te maken hebben met hoge energiekosten of een tekort aan materialen. Upgrade Jezelf en Groei Vooruit helpen mee om jezelf te ontwikkelen en beter in te spelen op de vraag naar en het aanbod van personeel. 

Voor mkb’ers, werkgevers en zzp’ers 

Upgrade Jezelf is opgericht om werkgevers te helpen investeren in zichzelf en hun personeel. Dit heeft een platform vol inspirerende verhalen, specialisten, handige tools en mogelijkheden voor financiële ondersteuning vanuit het Ontwikkelfonds Regio Zwolle opgeleverd. Werkgevers en mkb’ers met een bedrijf in de regio Zwolle of zzp’ers die hier wonen kunnen een beroep doen op dit fonds.
Wie benieuwd is wat Upgrade Jezelf voor jou of jouw organisatie kan betekenen kan terecht op de website upgradejezelfregiozwolle.nl

Voor inwoners

Ook individuele inwoners kunnen een beroep doen op ondersteuning van de Regio Zwolle. Denk bijvoorbeeld aan omscholen en bijscholen, loopbaancoaching of begeleiding van jongeren op de arbeidsmarkt. Op www.groeivooruit.nl staat meer informatie over deze bijschool- of begeleidingsmogelijkheden.

Over Regio Zwolle

Regio Zwolle is een van de snelst groeiende regio’s van Nederland. Een sterke en vitale arbeidsmarkt is van belang om te kunnen blijven groeien. Dit houdt onder meer in zorgen voor goede investeringsmogelijkheden voor werkgevers, flexibele werknemers en voldoende werk voor jongeren.