Veel live muziek tijdens midzomerreceptie op 30 juni

De gemeente Hattem organiseert dit jaar opnieuw een midzomerreceptie voor inwoners en relaties. Dit gebeurt op vrijdag 30 juni bij de plaatselijke hockeyclub, zo deelden we in februari mee. Er is inmiddels meer bekend over de muziekoptredens tijdens deze receptie. Bezoekers kunnen onder andere luisteren naar het A-orkest van de Christelijke Muziekvereniging Hattem, een blaaskapel van Ons Genoegen en een coverband die zowel akoestisch als elektrisch optreedt.

Gezelligheid en ontmoeting staan centraal

Gezelligheid en ontmoeting staan centraal op de midzomerreceptie. En alle inwoners en relaties, van jong tot oud, zijn van harte welkom. Kinderen kunnen zich bijvoorbeeld laten schminken. Er loopt zowel ’s middags als ’s avonds een clown op het sportpark rond. Er zullen twee springkussens en een bijna 20 meter lange stormbaan op het sportpark staan. Ook wordt tijdens deze receptie de eerste Rolf Olland Cultuurprijs uitgereikt. Er kan zowel ’s middags als ’s avonds op de velden van de hockeyclub worden gesport. En er zijn uiteraard ook gemeenteraads- en collegeleden op deze receptie aanwezig, onder wie burgemeester Marleen Sanderse.

Welkom vanaf 16.00 uur

Bezoekers krijgen bij de ingang een aantal munten cadeau die ze kunnen inwisselen voor eten of drinken. De midzomerreceptie begint om 16.00 uur en zal tot ongeveer 20.45 uur duren. We zijn blij dat de Hattemse Mixed Hockey Club dit jaar gastheer en medeorganisator van dit evenement wil zijn. Onze eerste midzomerreceptie werd vorig jaar op Sportpark Het Achterveen gehouden.