Augustus 2021

 • Nieuwe gemeentepolis voor Hattemers met laag inkomen

  24 augustus 2021

  De gemeente Hattem gaat een overeenkomst aan met zorgverzekeraar Aevitae. Vanaf 1 januari 2022 biedt de zorgverzekeraar een nieuwe collectieve zorgverzekering voor Hattemers met een laag inkomen. De overeenkomst geldt voor een periode van drie jaar en biedt inwoners met een inkomen tot maximaal 120% van het sociaal minimum de mogelijkheid om zich goed te verzekeren tegen ziektekosten voor een relatief lage premie.

 • OldStars bieden wethouder Hospers aanbevelingen aan

  23 augustus 2021

  Maandag 23 augustus heeft Herman van Raalte, trainer van de Hattemse OldStars, een rapport met drie aanbevelingen aangeboden aan wethouder Martijn Hospers. De Hattemse OldStars spelen wekelijks walking football in een gezamenlijk team van sv Hatto-Heim en vv Hattem. Met de uitreiking van het rapport willen de OldStars aandacht vragen voor het belang van sport en beweging voor senioren van 55+.

 • Vraag een financiële bijdrage aan voor Burendag

  09 augustus 2021

  Op 25 september 2021 is het Burendag, het jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt. Een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt.

 • Informatierubriek vanaf 18 augustus in de Hattemer

  16 augustus 2021

  De gemeente Hattem en lokale huis-aan-huiskrant de Hattemer hebben een overeenkomst getekend voor het plaatsen van de gemeentelijke informatierubriek. Vanaf woensdag 18 augustus verschijnt de informatierubriek, met de officiële publicaties en nieuws van de gemeente, in de Hattemer. De informatierubriek verschijnt in principe wekelijks in de huis-aan-huiskrant. De overeenkomst is voor twee jaar met twee keer een optie op verlenging van een jaar.

 • Werkzaamheden reparatie zomerdijk van start

  18 augustus 2021

  In de nacht van 19 op 20 juli ontstond in de zomerkade bij de Hoenwaard in Hattem een gat als gevolg van een dijkdoorbraak. Het gat in de kade is in de dagen erna met 350 grote zakken met zand gedicht.