Verkeersonderzoek Vechtstraat

Verkeerskundig adviesbureau BonoTraffics voert, in opdracht van de gemeente Hattem, van 8 tot en met 12 december 2020 een verkeersonderzoek uit in de Vechtstraat in Hattem. Het verkeersonderzoek wordt uitgevoerd met behulp van camera’s, bevestigd aan aanwezige lantarenpalen. Met de uitkomsten van dit onderzoek krijgen wij een beeld van de invloed van het laden en lossen door vrachtverkeer bij de Albert Heijn op het doorgaande verkeer in de Vechtstraat.

Uw privacy is gewaarborgd

Het verkeersonderzoek wordt uitgevoerd binnen de kaders van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) om de privacy van inwoners, ondernemers en verkeersdeelnemers te beschermen. Er worden geen persoonsgegevens geregistreerd en verwerkt. Gegevens worden gepseudonimiseerd zodat uw privacy gewaarborgd is. Alle camerabeelden worden enkel voor dit onderzoek gebruikt en na afronding van het onderzoek vernietigd.

Meer weten?

Als u vragen over dit onderzoek heeft, kunt u contact opnemen met Martijn Bentum van gemeente Hattem (via martijnbentum@hattem.nl).