December 2022

 • Gemeente laat bomen kappen

  27 december 2022

  De gemeente laat in januari dode en onveilige bomen verwijderen. De te verwijderen bomen staan verspreid door heel Hattem en zijn inmiddels voorzien van een stip. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door een aannemer.

 • College besluit over openbaar toilet in Hattem

  27 december 2022

  Het College heeft besloten over de locaties voor een openbaar toilet. Hieraan is vooraf uitgebreid onderzoek gedaan.

 • Nieuwe website voor aanvragen bij Stichting Leergeld

  27 december 2022

  Ouders uit Hattem met een laag inkomen kunnen per 1 januari een nieuwe website bezoeken wanneer zij een aanvraag willen indienen bij de Stichting Leergeld.

 • Boa’s Hattem nemen bodycam in gebruik

  15 december 2022

  De boa’s van de gemeente Hattem zijn uitgerust met een bodycam. Hattem loopt hierin samen op met de buurgemeenten Heerde en Oldebroek. Ook in veel andere gemeenten gebruiken de buitengewoon opsporingsambtenaren inmiddels een bodycam.

 • Nieuwe dienstregeling RRReis

  12 december 2022

  Vanaf 11 december rijden de bussen van RRReis volgens een nieuwe dienstregeling. In de regio zijn ook een aantal nieuwe snelRRReis lijnen:

 • Stadsbestuur Hattem start met de Green Deal

  01 december 2022

  Het stadsbestuur van Hattem begint met de Green Deal Hattem en heeft hiervoor een voorstel naar de gemeenteraad gestuurd. De Green Deal is een lokaal duurzaamheidsoffensief bedoeld om Hattem toekomstbestendig te maken. “Iedere inwoner kan hier een bijdrage aan leveren”, deelt wethouder duurzaamheid Tjitske Siderius mee.

 • Hattem krijgt bankje cadeau van Rotary Hattem-Heerde

  05 december 2022

  In de zwaaikom aan het eind van de Hoenwaardseweg is een zitbank geplaatst die afgelopen vrijdag werd onthuld. Rotary Hattem-Heerde heeft het bankje aangeboden aan de gemeente. Wethouder Margriet Brouwer en Jan Smit van de Rotaryclub trokken als symbolisch overhandigingsmoment twee gekleurde strikken los van een lint dat over het bankje was gespannen. Ook de Rotaryleden Britt van Rijssen en Jan Ras woonden de ingebruikname bij.