Hattem krijgt bankje cadeau van Rotary Hattem-Heerde

In de zwaaikom aan het eind van de Hoenwaardseweg is een zitbank geplaatst die afgelopen vrijdag werd onthuld. Rotary Hattem-Heerde heeft het bankje aangeboden aan de gemeente. Wethouder Margriet Brouwer en Jan Smit van de Rotaryclub trokken als symbolisch overhandigingsmoment twee gekleurde strikken los van een lint dat over het bankje was gespannen. Ook de Rotaryleden Britt van Rijssen en Jan Ras woonden de ingebruikname bij.

Genieten

Een van de belangrijkste doelstellingen van de Rotary is een bijdrage leveren aan de gemeenschap. “We hopen dat veel Hattemers en toeristen vanaf dit bankje van de prachtige natuur zullen genieten”, deelde Jan Smit tijdens het officiële overhandigingsmoment mee. Margriet Brouwer bedankte de Rotaryclub voor dit mooie cadeau: “Het is een mooi voorbeeld van samen iets doen voor de samenleving. Het bankje nodigt fietsers en wandelaars uit om elkaar te ontmoeten en samen van het prachtige uitzicht te genieten.”

Wapenveld

Auto’s kunnen vanaf deze zwaaikom niet doorrijden. Je kunt vanaf deze plek wel doorlopen of doorfietsen naar Wapenveld, met uitzicht op de IJssel en de uiterwaarden tussen Hattem en Heerde.