Februari 2020

 • Wethouders Kop van de Veluwe vragen kabinet maatwerk bij coronasteun

  03 maart 2021

  De wethouders Economie van de Noord-Veluwse gemeenten Hattem, Heerde, Nunspeet, Oldebroek en Elburg sturen een brandbrief naar het kabinet. In de brief vragen zij maatwerk bij de toekenning van steun aan hun ondernemers. Te vaak vallen ondernemers tussen wal en schip en moeten zij hun spaar- of pensioenpotje aanspreken.

 • Watt kun jij doen?! Al met een simpele maatregel kun jij energie besparen!

  18 februari 2021

  Zet de eerste stap door de gratis bespaarset aan te vragen. In deze bespaarset zit een ledlamp, zodat jij je hallogeen-/gloeilamp kunt vervangen. Ook kun je sluipverbruik voorkomen door ’s nachts je tv helemaal uit te zetten met de stand-by-stop. Vraag de bespaarset vandaag nog aan!

 • Gemeenten werken samen aan regionale agenda sport en bewegen

  08 februari 2021

  Het college van burgemeester en wethouders van Hattem heeft ingestemd met de regionale samenwerkingsagenda Sport en Bewegen Noord-Veluwe 2020-2023. Op deze agenda staan de prioriteiten voor de komende drie jaar waaraan Hattem samen met zeven andere gemeenten op de Noord-Veluwe werkt als het gaat om sport en bewegen.

 • De Omgevingsvisie in 2021

  01 februari 2021

  Hoeveel huizen bouwen we de komende jaren in Hattem? Welke voorzieningen moet onze binnenstad hebben? Hoe zorgen we ervoor dat Hattem in 2050 aardgasvrij is? Zomaar een paar onderwerpen uit de Omgevingsvisie, het plan voor de toekomst van onze stad. Deze visie maken we samen met u.