Van 1 tot 7 maart is het de Week van de AfvalHelden

Tijdens deze week staan de medewerkers uit de afvalbranche centraal. Ook de gemeente Hattem doet hieraan mee, door de medewerkers en vrijwilligers die week in het zonnetje te zetten en een kleurplatenactie voor basisscholieren te organiseren.

Wil jij helpen om onze AfvalHelden in het zonnetje te zetten? Verras dan de chauffeurs van de vuilniswagens met een mooie kleurplaat of tekening.

Kies zelf een kleurplaat uit!

Hieronder vind je verschillende kleurplaten. Print er eentje uit en kleur deze zo mooi als je kunt. Plak hem vervolgens op de voorkant van de container. Doe dit op de container die in de week van 1 tot 7 maart wordt geleegd. Zo kan de chauffeur van de vuilnisauto hem goed zien!

Kleurplaat 1: Trots op onze afvalhelden
Kleurplaat 2: Wijkhelden
Kleurplaat 3: Ondergrondse container
Kleurplaat 4: De vuilnisauto

Prijs

Wil je ook nog kans maken op een mooie prijs? Maak dan een foto van de kleurplaat, terwijl hij op de container hangt, en mail deze naar communicatie@hattem.nl. We ontvangen je mailtje graag uiterlijk zaterdag 6 maart. Op maandag 8 maart maken we de winnaar bekend gemaakt.

Week van de AfvalHelden

De Week van de AfvalHelden is een landelijke actie die is georganiseerd door NVRD, Vereniging Afvalbedrijven en O&O Fonds GEO. Kijk op www.weekvandeafvalhelden.nl voor meer informatie.