Denk mee over de herinrichting binnenstad tweede fase

Hebt u een goed idee om de Hattemse binnenstad aantrekkelijker te maken voor inwoners, ondernemers en bezoekers? Laat het ons weten. We stellen uw inbreng om de binnenstad nog mooier te maken zeer op prijs.

Stap 1: bekijk de uitgangspuntennotitie

De uitgangspuntennotitie beschrijft belangrijke eisen en wensen voor het ontwerp van de openbare ruimte in de binnenstad. Dit vormt de kaders. De specifieke uitwerking en invulling moet nog gebeuren. Er wordt in deze notitie aangegeven welke keuzes er nog gemaakt worden en waar u over mee kunt denken.

Uitgangspuntennotitie Hattem

Stap 2: waarover meedenken?

In het vervolg van 2020 gaan we aan de slag met het ontwerpen van de inrichting van de binnenstad tweede fase. Voordat we starten willen we graag weten of u nog opmerkingen of aanvullingen voor de uitwerking van de plannen. Zo zorgen we ervoor dat de inrichting van de binnenstad nog beter aansluit bij de wensen van inwoners, ondernemers en bezoekers.

Stap 3: in gesprek

Hebt u naar aanleiding van de uitgangspuntennotitie opmerkingen of aanvullingen die ons helpen bij het opstellen en verbeteren van het ontwerp? Laat het ons weten. Hierover gaan we graag met u in gesprek. Mail uw reactie naar gemeente@hattem.nl (onder vermelding van Binnenstad tweede fase).

Stap 4: het vervolg

Op woensdag 19 augustus presenteren wij u de eerste schetsontwerpen. Daarna volgt op 16 september een vervolgbijeenkomst waar wij u als bewoner, ondernemer of belangstellende graag bij betrekken.