Informatieavond Van der Valk hotel Hattem

Er zijn plannen voor een vestiging van hotelketen Van der Valk op Bedrijvenpark H20. Daarom organiseren Hotel Van der Valk en Bedrijvenpark H2O en gemeente Hattem een informatieavond over deze plannen. U bent op donderdag 2 juli 2020 van harte welkom bij Kwekerij Souman, Zuiderzeestraatweg 34 in Hattem

Om voldoende afstand te kunnen houden van elkaar, verdelen we de avond in drie informatierondes van ieder 45 minuten. Deze rondes starten om 18:30 uur, 19.30 uur en om 20.30 uur. U wordt over de plannen bijgepraat door:

  • Hotel Van der Valk, als initiatiefnemer
  • Bedrijvenpark H2O, als ontwikkelaar van het bedrijvenpark H2O
  • de gemeente Hattem, voor de bestemmingsplanprocedure.

Van der Valk is van plan om langs de A50 bij Hattem een hotel te vestigen

De combinatie van de dichtbij gelegen autosnelweg A50 en A28, de rustieke omgeving en de historische binnenstad van de gemeente Hattem, maken juist deze locatie geschikt. De gemeente Hattem bereidt momenteel het bestemmingsplan voor.

Zien wij u op 2 juli?

Meld u dan aan via gemeente@hattem.nl onder vermelding van ‘informatieavond Van der Valk’. U ontvangt van ons een bevestiging per mail. Hierin geven we het tijdstip aan waarop u welkom bent. Houd u hieraan, we willen drukte voorkomen. Zo kan iedereen veilig de informatiebijeenkomst bezoeken. Wij vragen u bij symptomen als hoesten, benauwdheid, verhoging of koorts thuis te blijven. Hebt u nog vragen? Neem dan contact met ons op via gemeente@hattem.nl.