Afronding werkzaamheden Hessenweg, Vechtstraat en Burg Bijleveldsingel

De werkzaamheden aan de Hessenweg, Vechtstraat en Burg Bijleveldsingel (de zgn. hoofdroute) zijn bijna gereed. Een langdurig project met impact. De snelheid op de hoofdroute is teruggebracht naar 30 km/u. Hiermee zijn ook de voorrangsregels veranderd. Dit vraagt enige aanpassing van de weggebruikers.

Hoe ervaart u de nieuwe situatie?

De gemeente hoort graag van u, als inwoner en gebruiker van de hoofdroute, wat u hier van vindt. U kunt op www.samenhattem.nl/hoofdroute een vragenlijst invullen. 

Wilt u liever met één van onze medewerkers spreken? Dat kan ook. U heeft dan de keuze uit een telefonisch gesprek, of we komen bij u langs als u dat prettiger vindt. Het projectteam staat op de volgende middagen en avonden voor u klaar:

  • dinsdag 23 november
  • woensdag 24 november
  • maandag 29 november
  • donderdag 2 december

Afspraak inplannen

Voor beide contactmomenten kunt u een afspraak inplannen door een mail te sturen naar samen@hattem.nl o.v.v. Hoofdroute. Voor telefonisch contact vermeldt u uw telefoonnummer en als u iemand thuis wilt ontvangen vermeldt u uw adresgegevens. U ontvangt van ons een bevestiging met een toegewezen tijdvak.

Vul de vragenlijst in op www.samenhattem.nl/hoofdroute