Gemeente Hattem bedankt ondernemers voor hun inzet

De Hattemse wethouders Carla Broekhuis (werk en inkomen) en Auke Schipper (economie) hebben een cadeautje afgegeven bij verschillende nieuwe ondernemers in Hattem. Ze deden dit in het kader van de Dag van de Ondernemer, in het leven geroepen om ondernemers te bedanken voor hun bijdrage aan de samenleving.

“We hebben onze blik deze keer op ondernemers gericht die zich de afgelopen twee jaar in Hattem hebben gevestigd”, deelt wethouder Schipper mee. Inzet was zoveel mogelijk nieuwe ondernemingen te bezoeken. Op enkele locaties was op het bezoekmoment niemand aanwezig. Ondernemers die wel aanwezig waren kregen een doosje bonbons overhandigd, gekocht bij de plaatselijke chocolaterie A3. 

Doorzettingsvermogen

“We wilden de ondernemers bedanken voor hun komst naar Hattem en onze waardering uitspreken voor hun doorzettingsvermogen in deze lastige tijd. De reacties waren overal positief”, benadrukt wethouder Broekhuis. 

Onaangekondigd

De beide collegeleden hadden hun bezoek niet vooraf aangekondigd. De meeste van de ongeveer tien nieuwe ondernemingen werden lopend bezocht en de andere per fiets. De wethouders startten bij de jongste nieuwe onderneming in Hattem: Delicatessenwinkel Holly’s in de binnenstad. “We zijn inderdaad pas drie weken geleden open gegaan. Ik run deze winkel samen met mijn dochter Holly. Het was onze droom om deze winkel op deze mooie plek te openen”, deelt Jetty Haverkamp mee. Ze stelde het onverwachte bezoek erg op prijs en het meegebrachte cadeautje werd in dank aanvaard.