Gemeente Hattem biedt vijftig inwoners gratis online opleidingen aan

Het college van B&W wil inwoners helpen aan hun toekomst te werken - juist in deze tijd. Vijftig inwoners en/of kleine zelfstandigen die gedwongen thuis zitten door de coronacrisis kunnen daarom gratis gebruik maken van het online cursusaanbod via RegioOpleiders. U kunt zich nog tot 6 december 2020 aanmelden.

Laagdrempelige manier van leren

Het online aanbod is een laagdrempelige manier om u bij te scholen. Veel mensen zitten nu noodgedwongen thuis. Daarom is dit online cursusaanbod een goede manier om juist op dit moment toch aan uw toekomst te werken. Sommige cursussen duren een paar avonden, andere langer. U kunt het in uw eigen tempo doen, op de tijden die u handig vindt, en er zit geen limiet aan het aantal cursussen dat u wilt volgen.

Breed cursusaanbod en gratis

Het aanbod van cursussen is divers. Van een cursus Excel, leren presenteren, basiskennis van een vreemde taal, time-management tot bijvoorbeeld marketing- en salestrainingen. Zo kan iedere deelnemer een cursus volgen die aansluit bij de situatie. Daarnaast kunt u zoveel cursussen volgen als u wilt. Er is geen limiet. Deelname is gratis, deelnemers betalen ook geen eigen bijdrage.

U vindt het overzicht van cursussen en trainingen op de website van RegioOpleiders.

Aanmelden

Wilt u gebruik maken van dit aanbod? Vul dan onderstaand formulier in. Wij behandelen de aanmeldingen op volgorde van binnenkomst. Als uw aanmelding is goedgekeurd, sturen we uw gegevens naar RegioOpleiders. U krijgt van RegioOpleiders een link toegestuurd, waarmee u kunt inloggen op het aanbod met cursussen. We streven ernaar uw aanvraag binnen 3 werkdagen af te handelen.

Aanmelden gratis online cursusaanbod