Ervaringen met duurzaam wonen delen

Huiseigenaren in heel Nederland delen hun ervaring en stellen hun woning open voor bezoekers tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route op zaterdag 30 oktober en 6 november 2021. Wil jij aan de slag om je woning energiezuinig te maken? Je kunt veel leren van anderen die al stappen hebben gezet.

Bezoek een huis op 30 oktober of 6 november

Er zijn op de website www.duurzamehuizenroute.nl allerlei soorten huizen te vinden, van vrijstaand tot een tussenwoning en van monumentaal tot nieuwbouw. Als je je plaatsnaam invult, worden de huizen bij jou in de buurt getoond. Je kunt ook zoeken op bouwjaar, type woning of onderwerp.

Jaarlijks stelt een groot deel van de huiseigenaren de woning open voor bezoekers. Zij vertellen met veel enthousiasme over het energiezuinig maken van hun woning. Zij geven een rondleiding, delen ervaringen en bespreken jouw vragen. Vanaf heden kun je je inschrijven voor een bezoek. 

Meld je huis aan

Woon je zelf in een duurzaam huis en wil je anderen ook op weg helpen? Meld je woning dan aan als voorbeeld op de website. Je wordt dan benaderd over mogelijkheden om bezoekers te ontvangen of een videogesprek te organiseren.