Oktober 2022

 • 65-plussers frissen gratis hun verkeerskennis op

  01 november 2022

  Voor 65-plussers in Hattem organiseert Veilig Verkeer Nederland (VVN) een opfriscursus verkeerskennis. In twee bijeenkomsten worden senioren door VVN bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen in het verkeer. Waardoor zij langer mobiel kunnen blijven en ook in de toekomst veilig aan het verkeer kunnen deelnemen. Er is alle ruimte om vragen te stellen en eigen ervaringen te delen.

 • Binnenstad Hattem verfraaid met passende straatnaamborden

  27 oktober 2022

  Goed nieuws, de werkzaamheden in de binnenstad zijn bijna klaar! De binnenstad van Hattem heeft een metamorfose ondergaan. Een van de veranderingen in het straatbeeld, zijn de nieuwe ‘oude’ straatnaamborden met een authentieke uitstraling. Een aantal Hattemers heeft in het voortraject van dit project aandacht gevraagd voor dit specifieke onderwerp. Daar is naar geluisterd.

 • Spreekuur Op Ko€rs met energiecoach

  21 november 2022

  Heeft u vragen over hoe u de energiekosten kunt verlagen? Wilt u zuiniger omgaan met energie maar heeft u geen idee hoe u dat moet aanpakken? Bespreek dit eens met een energiecoach!

 • College presenteert duurzame begroting

  15 november 2022

  Het stadsbestuur van Hattem heeft de begroting voor 2023 aan de gemeenteraad gestuurd. De begroting laat positieve cijfers zien en biedt daardoor ruimte voor ambities en een financiële buffer. Hiermee vaart het college van B&W een gedegen financieel beleid. De gemeenteraad vergadert en besluit op maandag 7 november over de begroting.

 • Besparen op je energiekosten? Schaf een cv installatiekit aan!

  11 oktober 2022

  Stook je veel maar blijft het op sommige plekken koud(er) in huis? Dan kan het zijn dat de cv-installatie verkeerd is ingesteld. In veel huishoudens is de cv-installatie niet goed ingesteld. De gevolgen? Ondanks flink stoken wordt het niet warmer in huis en je hebt hoge energiekosten

 • Upgrade Jezelf Regio Zwolle voor mkb’ers, werkgevers, zzp’ers en inwoners

  11 oktober 2022

  In Hattem willen we graag dat iedereen mee kan doen en een bijdrage levert op een manier die bij hem of haar past.

 • Een vluchtplan kan je leven redden – doe de gratis online vluchttest!

  04 oktober 2022

  Bij brand heb je 3 minuten om je huis veilig te verlaten. Het is dus van levensbelang dat je weet hoe je snel en veilig je huis uit kunt komen. Heb jij al nagedacht over hoe jouw vluchtplan eruitziet?