Nieuws over het coronavirus

 • Blijf bij coronaklachten thuis en doe een zelftest

  Het aantal positieve coronatests en ziekenhuisopnames loopt weer op. Virussen kunnen zich bij lagere temperaturen sneller ontwikkelen dan bij warm weer en het RIVM concludeerde vorige week dat de corona najaarsgolf officieel is begonnen. Het is daarom van groot belang dat iedereen zich weer aan de basisregels houdt en bij serieuze klachten een zelftest doet. Valt deze zelftest positief uit? Blijf dan thuis.

 • Regio Brigade Zwolle

  Ondernemers in Regio Zwolle krijgen kosteloos hulp om hun bedrijven gezond door de coronacrisis te loodsen. De steun is gebundeld in de ‘Regio Zwolle Brigade’ en bestaat uit: voorlichting over hulpvoorzieningen, meldpunt onder- en overbezetting en hulp op maat van businessexperts.

 • Informatie voor werkgevers en ondernemers

  Het Coronavirus COVID-19 houdt Nederland en de rest van de wereld behoorlijk in zijn greep. Er zijn veel vragen over het virus, ook van werkgevers en ondernemers. Gemeente Hattem wil graag haar ondernemers ondersteunen in deze periode. Dit doen wij in nauwe samenwerking met andere gemeenten in de regio.

 • Organisaties die ondernemers ondersteuning kunnen bieden

  Verschillende overheden, organisaties en partijen bieden ondernemers ondersteuning in deze moeilijke tijden. Hieronder een overzicht met handige links.